Bel ons: (+31) 026 355 4828

Over Ons

GetCertified IT Opleidingen

Over GetCertified

Al 19 jaar een erkend instituut voor IT beroepsopleidingen

GetCertified ICT Opleidingen B.V., een 100% Nederlands bedrijf, bestaat al 19 jaar en is een erkend instituut voor ICT beroepsopleidingen en een internationaal erkend ICT exameninstituut gevestigd in Arnhem.

GetCertified is met ruim 600 opleidingen toonaangevend op het gebied van online learning in Nederland en Belgie.

Onze unieke aanpak houdt onder ander in:

  • Direct beginnen, dus niet wachten tot er een training gaat beginnen en.. deze gaan altijd door!
  • Al onze ICT opleidingen zijn op MBO4+ / HBO niveau.
  • Bij vrijwel alle opleidingen geen 180 dagen maar 365 dagen toegang.
  • Bij de meeste opleidingen onze unieke 24/7 live hulp, dat wil zeggen; net zo vaak als nodig dag en nacht krijg je met één druk op de knop live een gecertificeerde docent aan de chat of telefoon die je verder helpt, zo nodig je scherm overneemt enz. En ook dat één heel jaar lang!
  • Indien van toepassing “live Labs” dat wil zeggen, je oefent via je eigen laptop of computer op externe netwerken, zo krijg je toch de nodige ervaring.
  • GetCertified is een erkend instituut voor bedrijfsopleidingen en CRKBO erkend daardoor hoeven wij geen BTW te berekenen dus…Meer opleiding voor je budget!
  • Ook is GetCertified in het bezit van het NRTO Keurmerk, het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Als trotse bezitters van het NRTO keurmerk en door onze CRKBO erkenning hoeven wij geen BTW te rekenen dus 21% méér scholing voor je budget.

Pin It on Pinterest

Share This